نشان مجمع خیرین سلامت کشور به مقام عالی وزارت جناب آقای دکتر قاضی زاده هاشمی اهدا شد

این جلسه باحضور دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور و اعضای محترم شورای معاونین مجمع، هیئت امنا مجمع خیرین سلامت کشور و مدیران عامل مجامع سلامت استان ها در ساختمان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
پس از برگزاری جلسه مجمع عمومی فوق العاده و عادی و انتخاب اعضای هیئت مدیره و بازرسان مجمع خیرین سلامت کشور، جناب آقای دکتر ایازی معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر شهریاری دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در رابطه با جایگاه و خدمات مجامع و نقش مهمی که خیرین سلامت در ارتقا سطح خدمات در حوزه بهداشت و درمان ایفا نموده اند، سخنان مهمی ایراد فرمودند.

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور: ظرفیت های جوانان در حوزه خیرین سلامت به کار گیری شود

دکتر حسینعلی شهریاری در مراسم مجمع عمومی عادی مجمع خیرین سلامت کشور با گرامی داشت یاد و نام حاج سید رضا نیری دبیر کل سابق مجمع خیرین سلامت اظهار داشت: مجمع خیرین سلامت از زمان مجلس هفتم و در دیدار اعضای کمیسیون بهداشت خدمت و وزیر وقت بهداشت با رهبری معظم انقلاب در راستای توصیه معظم له تشکیل شد.
وی با بیان اینکه شیراز اولین استانی بود که خیرین سلامت را در غالب تشکیل و سازمان مردم نهاد سازماندهی کرد، افزود: تاکید رهبری معظم انقلاب در آن دیدار استفاده از ظرفیت‌ها و توجه به حوزه سلامت از طریق فعال کردن مشارکت مردمی بود.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت در استانهای کشور  بیش از 270 شعبه تأسیس کرده است، بیان کرد: خیرینی که در حوزه سلامت هستند دوست دارند در شهر و استان خود در حوزه سلامت مشارکت کنند و اگر استانهایی که این خیرین  آنقدر در آن تمایل به سرمایه گذاری دارند  نیازی به این خدمت ندارند به دیگر استان‌های کم برخوردار و نیازمند هدایت شود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت کشور در حوزه استفاده از ظرفیت‌های زنان ،شورای مشارکت های  زنان خیرین سلامت را در استان‌های کشور راه اندازی کرده است،عنوان کرد: ظرفیت زنان برای ترویج فرهنگ خیر بسیار بالاست و نباید از این ظرفیت غافل شد.
وی با بیان اینکه ظرفیت جوانان نیز از ظرفیت های است که باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: در حوزه کار خیر لازم است که فعالیت های انجام شده برای ترویج فرهنگ خیر به اطلاع مردم برسد تا مردم از این طریق به حوزه بهداشت و درمان کمک کنند، تصریح کرد: در کار خیر باید خیرین از هم سبقت گرفته و کار خیر با هم رقابت کنند.
وی با تشکر از معاونان مجمع خیرین سلامت کشور در پیشبرد امور اظهار داشت: تلاش این عزیزان بعد از درگذشت دبیر کل سابق و مشغله های اینجانب در حوزه های مختلف چند برابر شده است.
سپس در ادامه جلسه حضور ارزشمند و سخنرانی مقام عالی وزارت جناب آقای دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی در جمع حاضرین به عنوان سکان دار نظام سلامت کشور تعیین کننده خط مشی مجمع و فعالیت های آینده خیرین سلامت در کنار مسئولین محترم دانشگاه های علوم پزشکی کشور و متولیان امر سلامت جامعه قرار گرفت.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: مجمع خیرین سلامت مجموعه بسیار خدمتگذار و ارزشمندی است


سید حسن قاضی زاده هاشمی در مجمع عمومی مجمع خیرین سلامت کشور که با حضور مدیران عامل مجامع خیرین سلامت استان های کشور برای انتخاب اعضای هیئت مدیره و بازرسان مجمع خیرین سلامت کشور برگزار شد، با گرامی داشت یاد و نام مرحوم حاج سید رضا نیری دبیر کل فقید و سابق، اظهار داشت:مرحوم نیری زندگی بسیار پرباری داشتند وحاضران در این جلسه یادگاران ایشان بوده و یکی یکی از مجموعه‌های پرافتخار که مرحوم نیری در آن نقش مستقیما داشت مجمع خیرین سلامت است.
وی افزود: خدا را شکر می کنیم که بعد از درگذشت حاج آقا نیری آن مسیر ادامه پیدا کرده و هم مدیران استانی و برادر نازنین ما دکتر شهریاری در همان مسیر کار را دنبال می کنید و این مجموعه مجموعه بسیار خدمتگذار و ارزشمندی است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه هر کجای کشور می رویم افراد گمنامی هستند که خداوند لطف به انها داشته که والدین آنها لقمه حلال نصیب شان کرده و در مسیری افتادند که قطعا عاقبت به خیری برای آنها است.
وزیر بهداشت تاکید کرد که بیماران خاص نباید هیچ مشکلی در زمینه دارو، درمان و خدمات داشته باشند.
سید حسن قاضی زاده هاشمی با اشاره به پروژه‌های دولت در حوزه سلامت، اظهار کرد: این پروژه‌ها که بیشتر در دولت یازدهم اجرا شده‌اند بی نظیر بودند و در مناطق محروم و شهرهای مرزی ایجاد شده‌اند. بخشی از آنها با مجمع خیرین سلامت مشترک بوده و بخشی دیگری از آن نیز وظیفه خود دولت است که آن‌ها را آغاز کرده و بسیاری نیز به بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: تصور می کنم اجرای این پروژه‌ها باعث آرامش شده است؛ چون مردم فکر می‌کنند نظام و ملت اسلامی به فکر آنها هستند و گرهی از کار آنها باز می کنند؛ اگرچه هنوز هم راضی نیستیم، اما با وجود این در دولت یازدهم کار شد، در دولت دوازدهم نیز همان مسیر را ادامه می دهیم.
وزیر بهداشت افزود: این مشکلات نیز  می‌گذرد. من این را تعبیر به طوفان کردم؛ چون چند دقیقه بیشتر نیست و گرد وخاکی هم ایجاد می‌کند. نه باید سیاه نمایی کرد و نه سفید نمایی؛ نباید خودمان را به غفلت بزنیم؛ بلکه باید آمادگی داشته باشیم. حوزه بهداشت و درمان نیز از دستگاه‌هایی است که آمادگی نسبی دارند.
هاشمی با بیان اینکه مدیران خوب، سالم و فداکاری در همه جای کشور از جمله در این حوزه وجود دارد، تصریح کرد: به نظر من این مدیران الان مصمم‌تر از قبل هستند. من می‌بینم که از 6 صبح تا 11 شب کار می‌کنند و کار برایشان شیرین‌تر شده است. سابقه نداشته است کسانی که امروز مقابل ما صف آرایی کردند، این قدر وقیح و بی‌شرم باشند. به قول خودشان می‌شود گفت سخت‌ترین تحریم‌ها را می‌خواهند تحمیل کنند؛ البته خواب و خیال بیشتر نیست. به نظر آنها سخت است، ما در سختی زندگی می‌کنیم.
وی تاکید کرد: این مردم سخت‌تر از این را هم از سر گذرانده‌اند و خداوند قدرت و استقامتی به آنها داده که امروز در دنیا و در طول تاریخ بی نظیر است. همه این ایستادگی‌ها اول از همه با ایمان و اعتقاد به خدا و بعد اعتقاد به این مردم است. آنها مدعی هستند که می‌خواهند ظالمانه ترین تحریم‌ها را در طول تاریخ تحمیل کنند. آنها آن قدر بی شرم هستند که  بیشتر به نقاطی فشار می‌آورند که مردم بیشتر ناراحت می شوند؛ مانند حوزه سلامت، دارو، کودکان، افراد مسن، شیرخشک و تجهیزات پزشکی.
هاشمی با بیان اینکه تصور می‌کنم آمادگی نسبی وجود دارد، گفت: باید تلاش کنیم برای مردم هم گرفتاری پیش نیاید. توقع من بیشتر از این است و فکر می‌کنم حتی باید کاری کنیم که اگر مشکلی بوده در سال 96 وجود داشته است،  در سال ۹۷ نسبت به گذشته کاهش پیدا کند، نه اینکه افزایش داشته باشد. در عین حال بتوانیم پروژه‌ها را با قدرت و اقتدار بتوانیم پیش ببریم.
وی با اشاره به افتتاح بیمارستان 100 تخت خوابی قرچک ورامین، ادامه داد: درست است که این بیمارستان با ۱۰۰تخت خواب در دوسال ساخته شده، اما بسیار مدرن، مجهز و زیباست و با تعرفه دولتی خدمت می‌دهد، اما کنار آن کار ساخت بیمارستانی ۳۵۰ تخت خوابی را شروع کردیم. آنجا از من سوال کردند شرق تهران بیمارستانی برای بیماران ضربه مغزی، تصادفی و تروما نیست؟ گفتم خدا را شکر می‌کنم که هفته پیش خدمت آقای سعیدی کیا- رئیس بنیاد مستضعفان- بودیم. ایشان نیز برای ساخت بیمارستانی 540 تخت خوابی قول دادند.
هاشمی تاکید کرد: نه تنها باید کاری کنیم که برای روزمره مردم مشکلی ایجاد نشود، بلکه باید بتوانیم پروژه‌های فعلی را دنبال کنیم تا مردم امیدوارتر از گذشته باشند.
وی افزود: با اشاره با بیان اینکه هیچ مشکلی در زمینه دارو، درمان و خدمات بیماران خاص نباید وجود داشته باشد، بیان کرد: گاهی اوقات مدیران به دلیل ناهماهنگی تصمیم هایی می‌گیرند که ممکن است باعث ناراحتی آنها شود. دارو نیز افزایش قیمتی داشت که البته باید این کار را می کردیم؛ چون نرخ ارز و دستمزدها تغییر کرده است. باید واقع بین بود؛ نمی‌شود یک طرفه قضاوت کرد. تولید می‌خوابد و برخی که سرمایه گذاری کرده‌اند بیچاره می‌شوند. از طرف دیگر نیز بیمه‌ها باید طوری حضور داشته باشند که مردم به خصوص اقشار ضعیف آسیب نبینند.
هاشمی با بیان اینکه گاهی اوقات چتر بیمه‌ای متناسب با این افزایش قیمت‌ها نیست، گفت: اگر این پوشش بیمه‌ای برای همه اقشار نیست باید خیلی مراقبت کنیم که فقرا، ضعفا و به ویژه بیماران خاصی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند آسیبی نبینند.
در ادامه، جناب آقای حاج سیدحسین رضازاده مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان اصفهان و رئیس جلسه مجمع عمومی فوق العاده و عادی مجمع خیرین سلامت کشور در بخشی از سخنان خود در خصوص برنامه ریزی های انجام شده برای برگزاری اولین جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت و استقبال کم نظیر هنرمندان، فیلمسازان و فیلمنامه نویسان از سراسر کشور با ارسال آثار خود در چهارچوب محورهای تعیین شده به دبیرخانه جشنواره ابراز امیدواری کردند تا پایان مهلت تعیین شده بقیه استان ها نیز نسبت به ارسال آثار اقدام نمایند.
در پایان این جلسه به عنوان تجلیل از خدمات وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، لوح تقدیر همراه با نشان مجمع خیرین سلامت کشور و یکی از آثار هنرمندان اصفهانی سنگاب مسی مزین به فیروزه نیشابوری توسط دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور جناب آقای دکتر حسینعلی شهریاری و همچنین آقای حاج سیدحسین رضازاده مدیرعامل مجمع خیرین سلامت اصفهان و رئیس مجمع عمومی مجمع خیرین سلامت کشور به ایشان اهدا گردید.