دومین یادوارة «دختر آسمانی» با محوریت گرامیداشت یاد و خاطرة نوجوان نخبة قرآنی مرحوم فاطمة پرورش، عصر جمعه 14خردادماه 1395 در تالار خدیجة کبری(س) مؤسسة تحقیقات و نشر معارف اهلبیت(ع) برگزار گردید.
در آغاز دومین یادواره، مهندس فضیلتی، رئیس هیئتمدیریة مجمع خیّرین استان اصفهان و مجمع نخبگان قرآنی استان اصفهان، با بیان لزوم نگاه ویژه به نخبگان قرآنی بر ضرورت تأسیس «مجمع نخبگان قرآنی» در سالروز رحلت نخبة قرآنی، فاطمه پرورش، تأکید کرد. ایشان اهداف مجمع نخبگان قرآنی را چنین برشمرد: «سیاستگذاری کلان و برنامهریزی در امور نخبگان و استعدادهای برتر، شناسایی و شکوفایی استعدادهای نهفته و برتر، ایجاد بانک اطلاعاتی نخبگان، آموزشهای خاص و جلسات مستمر با نخبگان، برگزاری همایشهای سالیانه و معرفی نخبگان، برگزاری دورههای آموزشی.»
فعالیتهای مجمع نخبگان قرآنی، نخبگان قرآنی استان اصفهان را تا سن 15 سالگی در بر می گیرد.
آیتالله سیّد ابوالحسن مهدوی، عضو مجلس خبرگان رهبری در دومین یادوارة «دختر آسمانی»، امتیاز و شاخصة ویژة خانم فاطمة پرورش را رضایتمندی پدر و مادر از وی دانستند که منتهی به رضایت پروردگار میشود. ایشان افزودند: «زمانی که والدین از فرزند راضی باشند خدای متعال نیز از فرزند راضی است. این موضوع در آیة 23 سورة اسراء که آیة والدین است، بهصراحت بیان شده است و پس از عبادت پروردگار بلافاصله میفرماید: ﴿وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا﴾.» ایشان رفتار زندهیاد فاطمة پرورش با خانوادة خود را نشاندهندة تأثیر قرآن بر شخصیت وی دانستند.
گزیده ای از سخنان حاج سید حسین رضا زاده |
شاخصه های رفتاری و الگویی نخبه قرآنی مرحوم«فاطمه پرورش»
|
حاج سیّد حسین رضازاده نیز در سخنانی، شاخصههای رفتاری و الگویی نخبة قرآنی، مرحوم فاطمه پرورش را اینگونه برشمردند: 1. تعبّد و بندگی؛ 2. اُنس و ارتباط با قرآن؛ 3. پایبندی به اعتقادات و علاقهمندی به اهلبیت(ع)؛ 4. اخلاق شایسته؛ 5. داشتن روابط صمیمانه و مؤمنانه با اطرافیان؛ 6. استفادة مطلوب و شایسته از نوشتههای وی.»
گفتنی است دومین یادوارة دختر آسمانی توسط کمیتة فرهنگ، عفاف و پوشش سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان و با مشارکت جامعه القرآن الکریم استان اصفهان و مؤسسة تحقیقات و نشر معارف اهلالبیت(ع) اصفهان برگزار گردید.